Rostlinné oleje a ghí
Nejprodávanější
Avokádový olej je výborný do salátů, má jemnou chuť. Přepaluje se při velmi vysokých teplotách, takže je vhodný i do teplé kuchyně, smažení a pečení.
Kód: 4056
Kokosový olej za studena lisovaný a v BIO kvalitě dodá pokrmům jemnou kokosovou chuť i vůni. Vhodný je na pečení i vaření.
Kód: 4065
Důkladně přepuštěné máslo výživově bohatý na tuky. Má vysoký bod přepálení, proto se hodí na teplou kuchyni a velmi dlouhou dobu trvanlivosti.
Kód: 3903
Novinka
Kokosový olej je poslední dobou velmi oblíbený a též je vhodný na vaření.
Kód: 1064
Novinka
Rýžový olej je ideální k tepelné úpravě. Čistý rýžový olej vysoké kvality.
Kód: 1061
Novinka
Tip
Extra panenský olivový olej v BIO kvalitě, výběrová jakost olivového oleje získaného přímo z oliv pouze mechanickými postupy.
Kód: 1058
Oleje a ghí vysoké kvality na vaření, pečení i studenou kuchyň, bez kterých se neobejdete.