Americké brambory, na pečení a grilování masa, obalování řízků a zeleniny na smažení, do salátů, pomazánek, studených omáček, na topinky a vaječné pokrmy.
Barbecue je vynikající na grilování, rožnění a pečení. Vhodná na všechny druhy mas, zvěřinu, ryby i zeleninu. Možno přidat i do domácích klobás, guláše nebo na...
Bylinkové máslo, na dušenou nebo grilovanou zeleninu. Na ryby, do zapečených těstovin, rýže, jogurtů, salátů, dresingů, do brambor a na kuřecí, krůtí nebo králičí maso.
Citónová tráva nazývaná "Vousatka citrónová" má široké využití jako bylinný čaj, ale také v kuchyni. Můžeme z ní připravit chutný nálev s citrónovou příchutí, nebo ji přidávat...
Klíčky červeného zelí jsou vynikajícím zdrojem vitaminů A a C a B, E, H, K, PP, také obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku, draslíku, síry a mnoha stopových prvků,...
Čínská směs je složena z druhů, které jsou často používány v asijské kuchyni. Směs obsahuje druhy, které jsou neocenitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin, snižují...